Aatun leikkauksesta on ensi viikolla kulunut 3 kuukautta, joten ajattelin hieman päivittää tilannetta, miten leikkaus on muuttanut koiraa. Lyhyesti sanottuna ei ainakaan toistaiseksi juuri mitenkään! Mikä on kyllä hyväkin, koska pelkäsin että leikkauttaminen tekisi koirasta entistä epävarmemman ja siksi lykkäsin kastraatiota aika pitkään. Aatu ei ole mielestäni mitenkään sen ihmeemmin rauhoittunut, kun sen kanssa touhuaa, riittää virtaa ihan samalla lailla kuin ennenkin. Patukasta taistelu on edelleen maailmanparasta! Vieraita koiria kohtaan ei juuri muutoksia, tosin lenkillä Aatu nykyään suhtautuu pääsääntöisesti aika rennosti vastaantuleviin koiriin. Tämä tosin on kyllä alkanut jo ennen leikkausta, mutta ei siis muutoksia huonompaa siinäkään. Vieraita ihmisiä kohtaan käytös ei myöskään ole muuttunut, joistakin ihmisistä Aatu tykkää heti alusta asti ja toisia kohtaan käyttäytyy varautuneesti, ihan niinkuin ennenkin.

 

Toiveissa oli että Aatun käytös narttukoiria kohtaan vähän rauhoittuisi leikkauksella... Ainakaan toistaiseksi ei näytä kyllä yhtään siltä :D Tänään käytiin Aatun mielestä aivan ihanien perro-neitien Junon ja Fannyn kanssa jäällä lenkkeilemässä ja kyllä ihan vanhaan malliin Aatulla oli vaan yksi leikki tyttöjen kanssa mielessä... No, leikkauksesta on vielä aika vähän aikaa. Ja Aatun mielestä Juno ja Fanny vaan ovat NIIN ihania! :)

 

Täällä pakkasten keskellä odotellaan joulua. Aatulle on tulossa MONTA pakettia, paljon uusia leluja ja luita ja isoimpana lahjana uusi trimmeri!