Tällä viikolla ollaan käyty Aatun kanssa eläinkaupassa ihmettelemässä menoa, Aatu sai uuden pannan ja hihnan sekä valkaisevaa shampoota (hiekkakuoppailun jälkeen tulee tarpeeseen ;)). Eilen käytiin vielä Plantagenissakin katselemassa ja Aatu käyttäytyi oikein fiksusti (vinkumista ei lasketa), mitä nyt parkkipaikalla räksytti ohikulkijoita. Muutenkin "turhaa" (minun mielestä turhaa, Aatun mielestä ei) haukkumista on nyt esiintynyt jonkin verran sellaisissa tilanteissa, joissa en ole siihen osannut varautua ollenkaan. Tänään esimerkiksi aamulla ulkona tuli vastaan iso rottweileri sekä lastenvaunut ja lapsi oli se kenelle Aatu haukahti kerran tai kaksi, koiralle ei sanonut mitään. Seuraavaksi kun käännyttiin aurinkoon selin ja Aatu näki meidän varjot... Niille pitikin sitten rähistä oikein kunnolla, hupsu koira!

Huomenna Aatu treenaa sosiaalistumista oikein kunnolla meidän isän 50-vuotispäivillä. :) Saapa nähdä miten se osaa olla, vanhempien luona kun se aina näyttää kaikki huonot tapansa ja unohtaa ne vähäisetkin käytöstapansa.. :/

Tällä viikolla Aatu söi taas matokuurin, tänään menee viimeinen tabletti. Ensi viikolla sitten taas rokotus, kun ukko tulee 16 viikkoa.