Taas on blogin päivittelyt vähän jäänyt, kun on pitänyt kiirettä koulun, töiden ja koiran kanssa. Jyväskylän näyttelyä odotettiin ja jännitettiin kovasti, mutta se meni Aatun osalta todella hienosti. Aatu oli ensimmäisessä näyttelyssään pentujen VSP ja sai KP:n! :) Kasvattaja Marika esitti Aatun ja se esiintyi kyllä kokeneen käsissä todella hienosti. Ehkä jo seuraavassa näyttelyssä uskaltaudun itsekin kehään, nyt jännitti niin paljon, että olisin varmaan pyörtynyt kesken kehän. Aatu sai kyllä niin paljon kehuja ja hyvän arvostelun, että hyvillä mielin lähdetään uudestaankin näytille. :)

 

Treenailut on nyt jäänyt vähän vähemmälle. Alkuviikosta käytiin pikkaisen ottamassa tottista, siinäpä se. Seuraaminen sujui suoralla oikein mallikkaasti, samoin käännökset vasemmalle. Oikealle kääntyessä Aatu teki muutaman kerran niin, että tulikin oikealle puolelleni tarkistamaan, ettei herkku/pallo varmasti katoa mihinkään. Kädet siis tyhjiksi ja uusintayritystä.. Käännöksiä pitää selvästi harjoitella, samoin sivulle tuloa. Treenataan, kunhan ehditään!

 

Näillä leveyksillä ei ole talvesta tietoa ollenkaan, koko viikon on sadellut vettä ja ollut kaikin puolin kurja ilma. Täytyy varmaan omien hermojen takia ostaa Aatulle kurapuku, kun joka ulkoilun jälkeen on nyt saanut viettää seuraavan puolituntisen kylpyhuoneessa koiraa pesten. Kunpa tulisi taas lunta ja pakkasta!