Tämän kevään viimeinen näyttely oli Tuurissa 3.6. Päivä oli tosi aurinkoinen ja kuuma, joten Aatulla oli pitkässä turkissa melkoisen kuuma. Koska Jämsänkosken näyttelyyn vaihtui tuomari, peruin sen ja Aatulta lähti vielä samana iltana turkki. Hyvä olikin että lähti, seuraava viikko oli niin tosi kuuma ettei tosikaan.

Tuurin näyttely meni muuten oikein mukavasti ja todella nopeasti, espanjanvesikoiria kun oli vain 3 koko näyttelyssä. Aatu esiintyi tottuneesti ja nappasi jälleen EH:n. Tässä Aatun arvostelu:

Kookas, mutta tasapainoinen vahva uros. Vahva uroksen pää, jossa hyvät mittasuhteet. Tasapainoiset, riittävät kulmaukset. Hieman pitkä lanneosa. Luonnon töpöhäntä. Riittävä sivuliike, takaa hieman kapeat. Erinomainen karva ja miellyttävä luonne.

Tuomarina toimi Leila Kärkäs, joka myös mittasi Aatun. Aatun virallinen korkeus taitaa nyt olla kahdella näyttelyssä tehdyllä mittauksella turkin kanssa 52cm. Siskoni (Aatun rakas täti :) toimi taas kameran takana, joten näyttelystä on ihan kuvamuistojakin. :)

663936.jpg

663937.jpg

Aatu esittää molemmissa kuvissa oikein hienoa seuraamista hyvässä kontaktissa! Tosin näyttelyissä se ei valitettavasti ole omiaan parantamaan ainakaan etuliikkeitä...

663939.jpg

Kehä meni tosiaan hirven nopeasti, joten sen jälkeen oli vielä hyvin aikaa jäädä istuskelemaan näyttelypaikalle ja nauttimaan ihanasta kesäsäästä.

663941.jpg

663942.jpg 

Herra suloisuus rokkitukassaan

Kuvat Anne Heinänen