Perjantaina alkoi pukata flunssaa päälle, mutta särkylääkkeen voimin suuntasimme Aatun kanssa illalla agitreeneihin. Perjantaina harjoiteltiin A-estettä, pussia, rengasta ja pöytää. Lopuksi mentiin kouluttajan avustuksella pieni rata, este, pituus, pöytä, pussi ja rengas. Aatu hoksasi oikein hyvin pussin ja renkaan, radalla hyppäsi tosin pöydälle kielletyltä sivulta. A-esteen se meni hienosti, kaksi kertaa jonka jälkeen keksi, että sehän onkin korkea ja pelottava ja minä jouduin kiipeämään toiselle puolelle houkuttelemaan koiraa. Tulihan se viimein kun aikani maanittelin.

Viikonloppu on mennyt kotona niiskutellessa, eilen Aatu pääsi tosin Beon kanssa nujuamaan. Sen jälkeen se olikin niin likainen, että sain hangata sitä kahteen kertaan valkaisevalla shampoolla. :)

Tänään tehtiin pieni ruskaretki tuolla rannassa ja sain Aatusta mielestäni todella kauniin kuvan:

189326.jpg

Laitetaanpas samalla muitakin tämän päivän otoksia, kovaa vauhtia kasvaa tuo lapsonen.

189330.jpg

189325.jpg

189327.jpg

Harmi kyllä sinänsä täältä muuttaa pois, tuo pururata rannassa on niin kaunista lenkkeilymaastoa. Toisaalta lohduttauduin sillä, että ei tuolla syksyn pimeinä iltoina häävi ole lenkkeillä. Muuttolaatikoita (täysiä) on taas kertynyt lisää, muutto on jo vajaan kahden viikon päästä. :)