Aatu todisti eilen olevansa vesikoira pulahtamalla ihan uimasille !*brrr* On se vaan aika hurja kaveri! Kahlaamassa ollaankin jo tänä keväänä käyty useampaan otteeseen (tai koira on käynyt, en minä), mutta ehkä vesi saa vielä lämmetä vähän, ennen virallista uimakautta. Uskoisin, että kesällä tuosta tulee kuitenkin aikamoinen uimamaisteri. :)

Viime viikolla käytiin ottamassa Aatulle 1-vuotisrokotukset ja TGAA-testi. Se varmistui negatiiviseksi, eli Aatulla ei ole taipumusta kilpirauhasen vajaatoimintaan. Hienoa! Muuten terveysrintamalla on pientä häikkää, nimittäin ärhäkkä tulehdus pistoolissa ei ota helpottaakseen. Tulehdus pääsi leviämään Aatun tehokkaan itsehoidon ansiosta, mutta on nyt onneksi vähän mennyt parempaan suuntaan. Eläinlääkäri käski pitämään Aatulla muovikauluria öisin ja muulloinkin kun en sitä pysty vahtimaan, mutta Aatu pelkäsi kauluria hirveästi ja valitsi käyttävänsä mieluummin yöllä Snoopy-kuvioituja boksereita. Vaikka oudolta kuulostaakin, niin toistaiseksi housut ovat toimineet nuolemissuojana aivan mainiosti. Toivotaan, että tulehdus parantuu pian kokonaan.

Viime sunnuntaina käynnistimme kevään jäljestyskauden jälkikurssin ensimmäisellä kerralla. Koska emme ole vielä harjoitelleet jälkeä paljon, on Aatulla ohjaajineen nyt paljon kirittävää, että päästään edes suurinpiirtein muiden tasolle. BH-kurssia on edetty jo siihen pisteeseen, että tänään päästään ensimmäiselle kaupunkiosuudelle Prisman pihaan.

Lauantaina sitten suunnataan Lahden kv-näyttelyyn Annan ja Jamppasen kanssa. Hieman kiirettä pitää itsellä opinnäytetyön loppurutistuksen kanssa, mutta onneksi toukokuun ensimmäisen viikon jälkeen helpottaa.